Marker on brändien kehittämiseen ja luovaan suunnitteluun erikoistunut designtoimisto. Luomme ja uudistamme brändejä vahvan konseptiajattelun ja suunnitteluosaamisen keinoin panostamalla laadukkaisiin lopputuloksiin pienimpiä yksityiskohtia myöten.

 

Suunnittelutyömme lähtökohtana on aina asiakkaan asettama tavoite, josta käsin luomme toimeksiantoa parhaiten tukevia ratkaisuja. Lopputulemissa emme pyri tuomaan esille omaa tunnistettavaa tyyliämme vaan näkökulmamme on aina ratkaisujen räätälöinnissä niin että ne istuvat parhaiten asiakkaidemme tavoitteisiin, liiketoimintaan ja kilpailuedun luomiseen. Olemme siis ylpeästi ”tyylitön” designtoimisto.

 

Työskentelyssämme panostamme asiakkaan sekä asiakkaan asiakkaan tuntemiseen mahdollisimman syvällisesti ennen suunnittelutyön aloittamista. Brändistrategiat ja -identiteetit, brändinhallinta, digitaaliset sovellukset, luovat konseptit ja korkeatasoinen suunnitteluosaaminen ovat työkaluja, joita käytämme asiakkaidemme kasvun ja arvonluonnin nopeuttamiseen.